VENUS 8

VENUS 8 Coursel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Venus 8. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 19:45 Snelle levering, bedankt eten was ook goedgevuld en lekker
29 apr 2022 om 23:07 Lekker maar al voor de 4de keer geen extra olijven op de pizza waar je wel 4 keer moet voor bijbetalen.
25 apr 2022 om 10:59 Dit was voor ons de 1 ste x. Durum was eigenlijk wel lekker.. veel groenten. Kebabs waren lekker, broodjes ook mals Kapsalon was niet zo lekker zei de zoonde levering was vrij snel en super vriendelijk!!
15 apr 2022 om 21:38 Vlees was te vettig en te hard. Stukjes vet. Extra saus gevraagdaar niet geleverd. Rijst gevraagd maar frieten. Was echt niet lekker. Briidje was koud
9 apr 2022 om 17:18 Good food. Fast delivery. Not enough fries
10 mrt 2022 om 4:44 Turkse pizza was goed maar ‘kebap’ vlees was heel droog en hard niet te eten dat was geen kebap
6 mrt 2022 om 19:47 Zeer lekker eten en vriendelijke service
27 feb 2022 om 0:04 Ik weet nie wa er mis is g3gaan meer dit was echt niet lekker 3 keer kebab en geen saus of toch nie Da ik heb geproeft
12 feb 2022 om 21:58 Was niet t beste eten en was een uur telaat...
11 feb 2022 om 0:31 eten was koud en slecht Kwaliteit mij durm smaak juis op kartons
3 feb 2022 om 20:13 Super lekkere kebab, snel geleverd
30 jan 2022 om 20:10 Wij zijn zeer tevreden. We gaan geregeld durum halen. Deze is altijd heel lekker. Deze bestelling was ik vergeten om pepers te vragen. Ik heb gebeld en hup, we kregen pepers. Super!